Zeynep Şimşek Karataş
Uzman Pedagog ve Ebeveyn Danışmanı

Her Çocuk Bir Dünya, Biz O Dünyayı Zenginleştiriyoruz.

user1user2user2

Yorumlar 5.0/5.0

Hero Bannershape
Feature

Mutlu ve Özgüvenli Çocuklar

Çocukların özgüvenini artırarak, sosyal ve akademik yaşamlarında mutlu ve başarılı olmalarını sağlamaya yönelik stratejiler geliştiriyoruz. Onların kendilerini ifade etmelerine ve kendi benlik değerlerini keşfetmelerine yardımcı oluyoruz.

Feature

Sosyal Olarak Başarılı Çocuklar

Çocukların sosyal becerilerini geliştirmek, arkadaşlık ilişkilerini güçlendirmek ve takım çalışmasına katılımını teşvik etmek için yöntemler sunuyoruz. Sosyal çevrelerinde saygı gören ve aranan bireyler olmalarını destekliyoruz.

Feature

Akademik Olarak Başarılı Çocuklar

Çocukların öğrenme stillerini anlamalarına ve akademik potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı oluyoruz. Öğrenme motivasyonunu artırıcı yaklaşımlar ve etkili çalışma stratejileri sunuyoruz.

Promo Video Thumb

Büyüyünce geçmez, büyüyünce unutmaz, iz bırakır, şekil değiştirir.

Çocuğunuzun yaşadığı sorunları zamana bırakmak, onun geleceğine vurulacak en büyük darbe olacaktır. Çocuğunuzla bağ kurarak, ilişkinizi güçlendirecek ve sorunların ileride farklı şekillerde ortaya çıkmasını önlemek için yeni kitabımı mutlaka okuyun.

Genel Değerlendirme

Bilimsel yöntemler ve araçlar kullanılarak çocuk ve çevresi gözlemlenir, incelenir ve gelişim alanları detaylı olarak raporlanır.

Ebeveyn Danışmanlığı

Öncelikle aile içindeki tüm bireylerin tutum ve davranışları değerlendirilir, sağlıklı aile içi iletişim yolları belirlenir.

Çocuklara Danışmanlık

Bilimsel ve özel yöntemlere dayanarak çocuklarla gelişmiş terapiler yapılır, duygusal, sosyal ve akademik gelişim hedeflenir, sorunlar çözülür.

About App
HİZMETLER

Hizmetlerimizle ilgili bilgi almak için bize ulaşın.

Anaokulu Danışmanlığı

Çocukların hayatlarında en önemli yere sahip olan ilk okul deneyimlerini yaşadıkları yer şüphesiz anaokullarıdır. Aynı zamanda erken müdahalenin gözlemlenip tespit edileceği yerde yine anaokullarıdır.

Özel Eğitim Danışmanlığı

Danışmanlığı, farklı ve özel gereksinimleri olan bireylerin ihtiyaçlarına, üstün yetenekleri olan bireylerin gelişimine veya yetersizliğin engele dönüşmesini önlemeye yönelik sunulan hizmettir. Otizm, gelişim geriliği, down sendromu, davranış ve davranım problemleri özel eğitim danışmanlığı hizmet alanları içerisindedir.

Aile Danışmanlığı

Çocuk merkezli aile danışmanlığında, çocuğun gelişim alanlarını olumsuz etkileyen sosyal, davranışsal, duygusal durumlar tespit edilerek aile içindeki tüm bireylerin payı değerlendirilir. Etkili ebeveynin tutum ve davranışları belirlenir. Sağlıklı aile içi iletişim yolları belirlenerek mutlu aile ve mutlu çocuklar yaratmak amaçlanır.

Oyun Terapisi

Oyunu çocukların kelimeleri gibi düşünebiliriz. Çocuklar gerçek hayatta ifade etmekte güçlük çektikleri düşünce duygu ve davranışları oyun esnasında yeniden yaşantılayarak problemlerini kendi başlarına çözme olanağı bulur. Gerçek hayattaki problemlerini çocuğun oyununda gözlemlemek mümkündür. Oyun, çocuğun iç dünyasının yansıması olarakta düşünülebilir. Oyun, çocuğun algıladığı dış dünya ve çocuğun iç dünyasının bir bileşimi gibidir. Bu nedenle çocuklar için çok önemlidir çocukların kendilerini ve dış dünyayı keşfetme sürecini kolaylaştırır.

Gelişimsel Değerlendirme ve Takip

Bebeklik ve erken çocukluk döneminden itibaren başlayıp ilköğretim sonuna kadar, çocuğun; bilişsel gelişimi, dil gelişimi, psiko-motor gelişimi ve sosyal-duygusal gelişim alanlarının yaşıyla paralellik gösterip göstermediği, başlıca gelişim envanterleri aracılığıyla değerlendirilir. Gelişim takibinin amacı sadece çocuğun zayıf yönlerini tespit etmek değil, güçlü yönlerini de belirleyip desteklemek için yapılır.

Beslenme Terapisi

Beslenme ve uyku bir çocuğun en önemli fizyolojik ihtiyaçlarının başında gelir. Bazı çocuklar yemek esnasında yediklerini çıkarabilir, fazlaca yemek seçebilir ya da problem davranış sergileyebilir. Bu durum çocuğun kilo kaybetmesine ve büyüme eğrisinin bozulmasına sebep olacaktır. Uyku genellikle bebeklik döneminde bir problem haline gelmektedir. Çocuğun rahat uykuyu dalabilmesi, beyin gelişimi açısından çok önemlidir. Bunun için bazı yöntemler vardır. Bu noktada aileler bu terapiye ihtiyaç duyarlar.

HER ŞEY SİZİN ELİNİZDE

Çocuğunuzun geleceği sorunlarına nasıl yaklaştığınıza bağlı.

Sizin tutum ve davranışlarınız olayların büyümesine ve kalıcı olmasına sebep olabilir. Doğru tutum ve davranışları öğrenmek ve uygulamak için çocuk temelli ebeveyn danışmanlığına başvurun.

App Download
Sizden gelenler

Mutlu ebeveynlerimizden öne çıkan yorumlar.

En mutlu olduğumuz an emeklerimizin karşılığını aldığımız ve danışanlarımızın geleceğe daha umutlu bakabildiğini gördüğümüz an, deneyimlerinizi paylaştığınız için biz teşekkür ederiz.

Teşekkürler

Zeynep hocamı televizyonda keşfettim ve yeğenimin sorunlarını çok kısa sürede profesyonelce çözdü. Kendisine ailece minnettarız. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.

user

T.T.

Google

Harika bir deneyim

Zeynep hanım oğlumun parmak emme sorununun altında yatan sebepleri ortaya çıkardığında çok şaşırdık. Üstümüze düşenleri yaptık ve oğlumun parmak emme sorunu geçtiği gibi artık daha mutlu ve aktif bir birey haline geldi. Ne kadar minnettar olduğumu kelimelerle anlatamam.

user

Ş.E.

Instagram

Müthiş

Müthiş bir deneyim yaşadım, çocuğumla bağ kurduğumu hissettim. Çok mutlu bir aile haline geldik :)

user

K.D.

Google

blog

Yeni makaleler

blog

Makale

Altını Islatan Çocuk

Zeynep Şimşek Karataş

20 Nis 2024

blog

Makale

Bebeklerde Parmak Emme

Zeynep Şimşek Karataş

21 Mart 2024

blog

Makale

Uyumayan Bebek

Zeynep Şimşek Karataş

22 Şubat 2024

ÜCREETSİZ

Ücretsiz uyku eğitim terapilerimize katılın.

Grup halinde gerçekleştirdiğimiz ve çocuklarımızın uykularını düzenlemelerine yardımcı olan eğitimlerimize ücretsiz olarak katılmak için email adresinizi giriniz.

İş birliği yaptığımız bazı markalar.

partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner